Vi använder WordPress för att bygga din framtida hemsida!

Vi på Lion Riviera Key Solutions hjälper dig att synas i den digitala världen. Tillsammans tittar vi på syftet med hemsidan, dennes målgrupp samt definierar vilka element skall hemsidan innehålla.

Det kan kännas enkelt att komma med information, önskemål samt krav för en hemsida, men oerhört svårt att veta var man ska börja och hur skall man presentera informationen.

Beroende på vilket paket du väljer kan din hemsida vara mer eller mindre avancerad, med inbyggd blogg, SEO samt responsive för olika plattformar. Som tillval erbjuder vi WOO commerce samt flerspråkiga hemsidor.

Med vår kunskap samt erfarenhet hjälper vi dig att hitta den rätta layouten på din hemsida samt lyfta fram viktig innehåll. Hemsidan skall kännas modern, enkel och samtidigt vara lättanvändbar för besökaren!

När väl hemsidan finns på plats bör man hålla den levande. Detta innebär att man bör ha  löpande uppdateringar, underhåll och förbättringar på sin hemsida, även göra regelbundna backuper.
Vi hjälper dig gärna även med det.

Vi erbjuder 3 olika paket på hemsidebygge, beroende på dina behov samt diverse service tjänster.

Tveka inte att kontakta oss för mer information. 

WordPress thema

WordPress är världens mest använda CMS och driver majoriteten av alla hemsidor. Vår expertis ligger i att göra din WordPress hemsida säker, användarvänlig, snabbt, responsive, SEO optimerad samt anpassningsbar.

Vi väljer de bästa plugin för varje funktion och gör din hemsida modern, enkel samt användarvänlig. 

SEO optimerad

Vi skapar din hemsida redo för SEO (search engine optimizer) och hjälper till att ta fram sökord samt optimera hemsidan så den finns på de olika sökmotorerna.

WordPress har en bra grund med sökmotorvänliga URL:er och en  tydlig länkstruktur när det gäller SEO. Våra hemsidor får bättre placeringar på sökmotorerna redan från starten Vi använder oss av bla  Yoast SEO plugin som är mycket bra och användarvänlig. 

Responsive hemsida

En viktig del av hemsidebygge är anpassning till olika plattformar, datorer, plattor samt mobiltelefoner.

Vi väljer alltid de WordPress tema som har möjlighet till responsiv anpassning. 

E-handel med Woo-Commerce

Vi arbetar med verktyget WooCommerce och hjälper dig att sätta upp en webbbutik. Plugin Woocomerce är användarvänlig, flexibel och innehåller massor av funktioner, såsom: hanterar rea-priser, olika moms samt fraktklasser, hierarkiska produktkategorier, försäljningsstatistik, orderhantering samt kundinloggning. Passar bra till en liten webbhandel eller större butik på nätet. 

Flerspråkig med WPML

Om du vill nå fler kunder, intressenter eller läsare vill du kanske ha din hemsida på flera språk? Vi använder språkverktyget WPML för att göra din hemsida flerspråkig.

Sociala medier optimerad

Om du är en van användare av sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram eller Linkedin, med mera och vill integrera den med din nya hemsida, så hjälper vi dig med detta. Antingen med en gilla-box, eller med en dela knapp. 

Om du inte använder sociala medier idag, men vill börja göra det, hjälper vi dig att skapa en profil på en eller fler sidor på sociala media.

BYGGE AV HEMSIDOR

Hjälp med domänregistrering www.adress.xx

WordPress tema

Antal undersidor

E-post adresser

Blogg

Sociala medier integration

Call to action

Kontaktformulär

Bildgalleri

Statistik

SEO - sökmotoroptimering

Responsive

Flerspråkig

WOO commerce


B A S

FrÅN

€ 999

Max 5

Max 5

M E D I U M

FRÅN

€ 1999

Max 10

Max 10

P R E M I U M

FRÅN

€ 2999

Obegränsat

Obegränsat

1 extra språk ingår

Fler språk som tillval

Tillval


SUPPORT SAMT DRIFT AV DIN HEMSIDA

Efter lanseringen av din hemsida erbjuder vi dig tjänster inom drift och support. Din hemsida driftas i en anpassad miljö med hög säkerhet. Den kommer att uppdateras samt säkerhetskopieras regelbundet. Kontakta oss för ett kostnadsförslag för drift och support som passar dina behov. 

Support

När din sida har lanserats och är i drift, hjälper vi dig med specifika frågor samt åtgärdar vid eventuella problem.  Känner du att du vill ha en extra genomgång av funktioner på din hemsida finns vi här för dig!

Drift

Vi hjälper dig med regelbundna  säkerhetsuppdateringar, versionsuppdateringar och pluginuppdateringar för att hålla din hemsida säker,  högpresterande och aktuell. Vi backar upp din hemsida regelbundet.