Välkomna till Lion Riviera Key Solutions!

Anette Erkers heter jag och är grundaren samt ägaren av Lion Riviera Key Solutions. Idén av företaget kom upp för några år sen och växte fram med tiden, när jag för andra gången i mitt liv byter land och vet hur det är att starta från noll. När man är ny och inte vet var man skall börja, vilka myndigheter man skall kontakta och hur olika saker fungerar i det nya landet.

Jag ser mig själv som en europé mer än något annat, men Sverige är och förblir mitt land, där jag har fått hela min grund ifrån.

Jag talar svenska, engelska franska och polska.

Jag finns här för att hjälpa dig med allt det praktiska i Frankrike, vare sig du är ny här eller bott här sen länge. Administration, myndighetskontakter, projektledning, renoveringskoordinering samt eventplanering. Inget projekt är för litet eller för stort för mig.

Min erfarenhet är mångårigt arbete med TV-produktion och event som projektledare samt koordinator, där administration, planering och uppföljning samt teknisk kunskap var nyckeln till ett lyckat projekt.

Min assistent och marknadsföringsdirektör är min pudel, Notify Acai, han är välkänd i Cannes och andra orter på Franska Rivieran, där jag bor för närvarande.
Bestämmer ni er för att jobba med mig kommer ni även att träffa Acai!

Välkomna till Lion Riviera Key Solutions! 

Vi som jobbar på Lion Riviera Key Solutions

You need help? We've got you covered!

Notify AcaiMarknadsdirektör

Acai som är vår Marknadsdirektör charmar alla han träffar med sin humor och riviera style! Tveka inte att träffa honom redan idag!

Anette ErkersDin personliga assistent!

Med sin långa erfarenhet inom projektledning samt koordinering finns jag här för att hjälpa dig med dina projekt i Frankrike!